Izvor: BSC Happy
02.03.2023 u 12:27
1

BLINKEN OPTUŽIO MOSKVU: „Gušite sopstveno društvo“

Američki državni sekretar Entoni Blinken optužio je zvaničnu Moskvu da se represivno odnosi protiv domaćih kritičara i najavio da je će se represije Moskve tek izneti pred javnost.

Blinken je pred Savetom za ljudska prava UN-a rekao da bi UN trebalo da nastavi da dokumentuje navodne ruske zloupotrebe u ratu u Ukrajini.

Državni sekretar je istakao da Moskva „sistematski guši“ civilno društvo i „sistematski zataškava“ i ponovo pozvao istražitelje UN da nastave da dokumetuju sve ruske zloupotrebe kako bi obezbedili „nepristasan zapis o tome šta se dešava i osnovu za nacionalne i međunarodne napore da se počinioci pozovu na odgovornost“, zaključio je Blinken.

SPORNA DEŠAVANJA U NJU DELHIJU? Blinken ne planira sastanak sa ministrima spoljnih poslova Rusije i Kine na G20!

Blinken se u video obraćanju obratio uoči obraćanja ruskog zvaničnika Sergeja Rjabkova, koji je trebalo da se obrati pred istim telom.

Rjabkov je negirao bilo kakvo maltretiranje civila, dok su desetine zapadnih diplomata protestvovale protiv prisustva ruskog zvaničnika, držeći ukrajinske zastave.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BLINKEN OPTUŽIO MOSKVU: „Gušite sopstveno društvo“”

  1. Dobro je što vi Jevreji nikoga ne gušite. Palestinci trebite, GENOCID SPROVODITE, BRE.
    A NAJGORE, RUSI VAS SE MNOGO PLAŠE😀😀😀. PAS LAJE, VETAR NOSI

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter