Izvor: Sputnik Srbija
20.07.2022 u 16:06
0

PLAN UN ZA IZVOZ ŽITA: Formiranje bezbednih morskih koridora, maršute na teritorijama na kojima nema mina

Mehanizam Ujedinjenih nacija za rešavanje problema izvoza žita podrazumeva transport brodova sa žitom bezbednim maršrutama koje su već utvrđene, rekao je za medije izvor upoznat s tokom pregovora.

Plan Ujedinjenih nacija podrazumeva formiranje bezbednih maršruta za brodove. Jasno nam je da je za uklanjanje mina iz luka potrebno vreme, ali je za operativno rešavanje krize, u skladu s predlogom Ujedinjenih nacija, planirano da se formira bezbedni morski koridor, mašrute na teritorijama koje su bezbedne, na kojima nema mina“, rekao je sagovornik medija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPAD NE MOŽE DA PONUDI SVOJ MODEL BUDUĆNOSTI! Putin o stvaranju novog svetskog poretka

On nije precizirao o kojim je konkretno lukama reč, istakavši da je reč o tehničkim pitanjima koja se usaglašavaju i da će one biti objavljene u završnom dokumentu.

U Istanbulu su prošle sedmice održani pregovori vojnih delegacija Turske, Rusije, Ukrajine i Ujedinjenih nacija o rešavanju pitanja izvoza žita. Ove sedmice će biti održan novi sastanak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter