Izvor: Sputnjik
17.10.2023 u 15:10
6

PLJUNUO ZAPADU U LICE: ORBAN u PUTINOVOJ REZIDENCIJI – kao DVA BRATA!!!

Sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i mađarskog premijera Viktora Orbana održan je u Pekingu, saopštio je dopisnik televizije "Rusija 1".

„Uprkos činjenici da su u današnjim geopolitičkim uslovima mogućnosti za održavanje kontakata i razvoj odnosa veoma ograničene, ipak ne može a da ne izazove zadovoljstvo što se održavaju i razvijaju naši odnosi sa mnogim evropskim zemljama. Jedna od tih zemalja je i Mađarska“, rekao je ruski predsednik na početku sastanka sa mađarskim premijerom.

Orban je zauzvrat istakao da Mađarska nikada nije želela konfrontaciju sa Rusijom.
„Bilo je teških susreta, ali nikad tako teških kao ovaj. Nikada ranije nismo bili u tako teškoj situaciji. Mađarska nikada nije htela da se konfrontira sa Rusijom, naprotiv, cilj Mađarske je uvek bio da uspostavi i proširi kontakte. I to smo uspeli“, rekao je on.
On je rekao da Mađarska radi sve što može da spasi rusko-mađarske veze.
Sastanak se održava u rezidenciju koja je privremeno ustupljena Putinu.
Dopisnik ruske televizije Pavel Zarubin objavio je na telegram kanalu snimak rezidencije i komentar susreta: „Ove slike mogu neke zapadne političare dovesti do srčanog udara. Na pregovore sa Putinom došao je lider jedne od evropskih država: premijer Mađarske. I ono što je važno je da sastanak nije bio na marginama samita; Orban je došao u Putinovu rezidenciju“.

Treći forum „Pojas i put“ održaće se u Pekingu 17. i 18. oktobra. Glavni gost foruma biće predsednik Rusije Vladimir Putin koji će se sastati sa kineskim presednikom Si Đinpingom. „Pojas i put“ je međunarodna inicijativa Kine za unapređenje postojećih i stvaranje novih trgovinskih i transportnih koridora koji povezuju više od 60 zemalja Centralne Azije, Evrope i Afrike. Cilj projekta je da unapredi razvoj trgovinskih odnosa između pomenutih zemalja i Kine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “PLJUNUO ZAPADU U LICE: ORBAN u PUTINOVOJ REZIDENCIJI – kao DVA BRATA!!!”

  1. Orban…čovjek sasvim realan iskren..normalan u komunikaciji…jednostavno čovjek koji ne odgovara SADu. Engleskoj i zemljama koje žive na račun drugih…izazivaju ratove i sukobe na smrti i nesreći drugih oni postaju bogati…
    Veliki naklon predsedniku Mađarske..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde hrvati, slovenci i ostali banana „američko-evropski“ uvlačiguzi. Gdje ste? Kada ćete napustiti imperialističko – kolonijalističku koaliciju u kojoj ste samo žalosni pijunčići i početi razmišljati svojom (umjesto usruljinom) glavom na suveren, samostalan način u korist svoje države i naroda? Kad počinju pregovori sa liderima Briksa i napuštanje eu, nata, who, sef i ostalih fašističko-cionističkih sekti?

    0
    0
    Odgovori
  3. Putine on je naš Brat , neka poživi još godina sto kako kaže ona pesma ali ako se nešto promeni ili odu sa vlasti i naš Brta Sijarto i Bata Orban neće biti dobro ni za Srbiju ni za Rusiju, sigurna sam da rade službe na tome .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter