Izvor: telegraf.rs
17.10.2023 u 15:03
1

DALEKO JE VIDEO PAKAO: Putin je sve znao i predvideo, Evropa će uskoro eksplodirati!

Dugoročna strategija Rusije da se odupre zapadnim sankcijama i vojnom pritisku, dovešće do toga da Evropa „eksplodira iznutra“, rekao je za „Express“ Majkl Rosi, profesor političkih nauka na Univerzitetu „Rutgers“.

Rosi smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin dobro predvideo geopolitičke prilike u budućnosti, i da je zbog toga reagovao na vreme.

– Rusija igra dugu igru. Oni to uvek rade. Imaju resurse, novac i diplomatske alate da se odupru ratu i sankcijama, i ovaj metod će na kraju dovesti do toga da Evropa eksplodira iznutra – predviđa ekspert.

U ČAST SRBIJE U PEKINGU: Tokom večere sa predsednikom Sijem orkestar zasvirao poznatu srpsku pesmu (VIDEO)

Prema Rosiju, skoro 600 dana nakon početka sukoba u Ukrajini, delovi stanovništva zapadnih zemalja počeli su da doživljavaju ekonomski zamor. Tome doprinose sve veći troškovi života, izazvani restriktivnim merama i vojnim operacijama, zaključio je on.

SAD i Evropska unija počele su da uvode sankcije Rusiji nakon početka „specijalne operacije“ za oslobađanje Donbasa od ukrajinskih nacionalista. Mere osmišljene da nanose štetu ruskoj ekonomiji, pogodile su prvenstveno Sjedinjene Države i Evropu, i dovele do rasta cena goriva i hrane u ovim regionima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DALEKO JE VIDEO PAKAO: Putin je sve znao i predvideo, Evropa će uskoro eksplodirati!”

  1. Ovom našem napacenom narodu je dosta mračnih prognoza. Ne zanimaju me ni Izrael, ni Ukrajina, nista, kad smo mi bili 10god u haosu od rata, bombardovanja, sankcija, niko od njih se nije ni brinuo. Profesor sa Rutgers univerziteta za koji niko nikada nije čuo i sada još trebamo da crknemo od brine. Ne sekiram se ni za Putina i ostale diktatore samo gledaju svoj interes. Jadan nas narod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter