Izvor: telegraf.rs
17.10.2023 u 16:25
0

TRAMP pred sudom zbog optužbi za finansijske malverzacije! Sve vreme negira OPTUŽBE

Bivši američki predsednik Donald Tramp danas će se pojaviti pred njujorškim sudom u trećoj nedelji suđenja za građansku prevaru.

U tužbi demokratskog državnog tužioca Njujorka Leticije Džejms navodi se da je Tramp nezakonito stekao stotine miliona dolara precenjivanjem vrednosti svoje imovine u dokumentima koje je dao bankama.

Tramp je to negirao i branio pomenute procene, rekavši da je slučaj „prevara“ i napao i Džejmsovu i sudiju koji vodi slučaj.

PLJUNUO ZAPADU U LICE: ORBAN u PUTINOVOJ REZIDENCIJI – kao DVA BRATA!!!

Tramp, koji je ujedno i favorit za republikanskog predsedničkog kandidata za izbore naredne godine, u ponedeljak je prekinuo kampanju u Ajovi, nakon jednonedeljnog odsustva sa suđenja zbog optužbi da je napumpao vrednost svoje imovine kako bi obezbedio povoljnije uslove zajma.

Vreme njegovog povratka na sud poklopilo se sa planiranim svedočenjem njegovog bivšeg advokata Majkla Koena sledeće nedelje, koji je i glavni svedok u ovom slučaju.

 

Očekuje se da će danas svedočiti i procenjivač nekretnina koji je uključen u procenu Trampove zgrade na Volstritu 40, zajedno sa računovođom Trampove kompanije uključenim u interne računovodstvene poslove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter