Izvor: HAPPY BSC
18.01.2023 u 14:11
0

„POBEDA RUSIJE NEIZBEŽNA!“ Putin sigurniji nego ikada: „Ni malo ne sumnjam u to!“ (VIDEO)

Pobeda je obezbeđena. Ni malo ne sumnjam u to.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je danas da je pobeda Rusije neizbežna.

Predsednik je napomenuo da se zasniva na nekoliko stvari:

PUTIN SA VETERANIMA DRUGOG SVETSKOG RATA: „Probijanje blokade Lenjingrada veliki istorijski događaj za čitavu državu“ (VIDEO)

– Ovo je jedinstvo i kohezija ruskog i, uopšte, multinacionalnog naroda Rusije. To je hrabrost i herojstvo naših boraca u okviru specijalne operacije i na prvoj liniji fronta. I, naravno, rad vojno-industrijskog kompleksa, preduzeća kao što je vaše i ljudi kao što ste vi, kao i cele privrede. Svaka od ovih karika: industrija, stanje javnih finansija, socijalna sfera, povezana sa podrškom porodicama koje zahtevaju posebnu pažnju države i zdravstvo – svi zajedno stvaraju osnovu za efikasan razvoj i pobedu. Pobeda je obezbeđena. Ni malo ne sumnjam u to – poručio je Putin tokom razgovora sa radnicima „Obuhovske fabrike“, koja je deo koncerna „Almaz-Antej“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter