Izvor: Tanjug
15.07.2020 u 09:40
0

POLICAJKA UBILA MUŠKARCA Kobna svađa oko maske

Zamenica šerifa u Mičigenu smrtno je upucala muškarca osumnjičenog da je izbo nožem čoveka koji ga je kritikovao što ne nosi masku u prodavnici, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila u Iton Kauntiju, jugozapadno od Lensinga oko 30 minuta posle incidenta sa nožem u prodavnici, rekao je poručnik policije Brajan Oleksik. Zamenica šerifa uočila je vozilo muškarca u stambenom naselju i pucala u njega kad je izašao iz kola i pokušao da je napadne.

– Baci oružje! Baci oružje – povikala je ona, prenosi AP.

Muškarac Šon Ris je držao šrafciger i noževe, rekao je šerif okruga Iton Tom Rič i dodao: „nažalost ona je morala da upotrebi oružje, da sačuva svoj život. Morala je da upotrebi letalnu silu. Uradilo je to pripisno“. Ris je preminuo u bolnici. Osumnjičen je da je izbo muškarca (77) u prodavnici kada mu je zamereno što ne nosi masku.

Izbodeni muškarac je u stabilnom stanju u bolnici. Guvernerka Grečen Vitmer naložila je obavezno nošenje maski u prodavnicama da bi se smanjilo širenje virusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter