Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 21:32
0

POMPEO: Izbori u Honkongu otkriće namere KP Kine za tu oblast!

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je danas da će SAD ubuduće tretirati Hongkong kao kineski grad, pre nego kao autonomnu oblast, u meri u kojoj Kina tu autonomnu oblast bude tretirala kao svoj grad, izvestio je Rojters.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TUGA! SAHRANJENA DOKTORKA VIOLETA: Sin povorku rasplakao govorom, poznati glumac recitovao stihove „Možda spava“

PONOVO SKANDAL SA MALOM MATUROM! REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA OSVANULA NA INTERNETU!

OD SUTRA MANJE UČEŠĆE ZA STAN ali na BANKAMA je da odluče

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

HAOS SA MIGRANATIMA Pogledajte brutalan obračun u Obrenovcu (VIDEO)

U obraćanju putem video linka učesnicima Kopenhagenskog demokratskog samita, Pompeo je ocenio da će predstojeći septembarski izbori u Hongkongu „pokazati svima nama sve što bi trebalo da saznamo o namerama kineske KP u pogledu stepena slobode u Hongkongu“.

Pompeo je dodao da SAD analiziraju ko bi u kineskom lancu donošenja odluka trebalo da se smatra odgovornim za smanjenje stepena sloboda u Hongkongu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter