Izvor:
16.02.2024 u 18:57
0

PORTPAROL NAVALJNOG: Izveštaji da je Navaljni umro „najverovatnije“ tačni

Portparol ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog rekao je da su izveštaji ruskih državnih medija koji javljaju o njegovoj smrti u zatvoru „najverovatnije tačni“.

Govoreći na YouTube-u uživo u petak popodne, portparolka Kira Jarmiš rekla je da će Navaljnijev advokat i rođaci otputovati u subotu rano ujutro u sibirsku koloniju, u koju je prebačen prošlog decembra na odluženje zatvorske kazne.

„Pre nego što advokat stigne tamo, nećemo znati. Za sada nemamo nikakvu potvrdu, tako da ne možemo zvanično da potvrdimo ili demantujemo izjave svih agencija Kremlja da je Aleksej Navaljni mrtav. Ali zaista, svi dobro razumemo da ako Peskov komentariše i Putin i sve ostalo, onda ovo ne može biti greška. Dakle, najverovatnije je sve to tačno“, rekao je Jarmiš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter