Izvor:
16.02.2024 u 19:12
2

OGLASIO SE I BAJDEN: „Nemojte da pogrešite, Putin je odgovoran za smrt Navaljnog“

„Ne grešite – Putin je odgovoran za smrt Navaljnog“, rekao je on i dodao:

„Putinu nisu ciljevi samo građani drugih zemalja, kao što vidimo u svemu što se trenutno dešava u Ukrajini,  on takođe pravi strašne zločine i svom narodu, “, dodao je predsednik.

PORTPAROL NAVALJNOG: Izveštaji da je Navaljni umro „najverovatnije“ tačni

Bajden je naveo i da je „ogorčen“ vešću da je Navaljni umro.

„Navaljni se hrabro suprotstavio korupciji, nasilju i svim lošim stvarima koje je Putinova vlada radila. Kao odgovor na to, Putin ga je otrovao, uhapsio ga je, dao ga je procesuirati za izmišljene zločine“, rekao je Bajden i dodao:

„Čak i u zatvoru, bio je moćan glas istine“, rekao je on.

„Mogao je da živi bezbedno u egzilu nakon pokušaja atentata na njega 2020. godine, u kojem je zamalo ubio“, rekao je on.

„Umesto toga, vratio se u Rusiju — znajući da će verovatno biti zatvoren, možda i ubijen ako nastavi svoj posao. Ali ipak je to uradio. Zato što je tako duboko verovao u svoju zemlju, u Rusiju“, istakao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OGLASIO SE I BAJDEN: „Nemojte da pogrešite, Putin je odgovoran za smrt Navaljnog“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter