Izvor:
16.02.2024 u 18:46
0

OGLASIO SE ZELENSKI O POVLAČENJU IZ AVDEJEVKE: „Zahvalan sam Nemačkoj i svim Nemcima na solidarnosti“

Ukrajinska komanda naredila je da se povuku snage sa položaja na jugu Avdejevke nakon višemesečnog oružanog otpora, prenosi agencija Ukrinform. Agencija prenosi i da su ukrajinske snage napustile položaje ali s određenim gubicima. Takođe se navodi i da je odluka doneta „kako bi se sačuvalo ljudstvo i sa ciljem poboljšanja operativne situacije“.

Zelenski: „Zahvalan sam Nemačkoj i svim Nemcima na solidarnosti“

„Danas, Olaf Šolc i ja smo potpisali Sporazum o bezbednosnoj saradnji i dugoročnoj podršci između Ukrajine i Nemačke. Ovo je dokument bez presedana koji garantuje nemačku podršku Ukrajini u iznosu od 7 milijardi evra za ovu godinu. Predviđena je isporuka naoružanja po ugovorenim ugovorima,“ napisao je Zelenski na svom nalogu na društvenoj mreži Iks.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter