Izvor: Sputnik Srbija
17.08.2022 u 15:36
0

POSLANIK DUME: Borbeni potencijal ukrajinske vojske je uništen! Ruske snage se suočavaju sa snagama kolektivnog Zapada!

Borbeni potencijal ukrajinske vojske je uništen, sada se ruska vojska suočava sa snagama kolektivnog Zapada koje su rasporedile svoje uporište u Ukrajini, izjavio je poslanik Državne dume sa Krima Mihail Šeremet.

On je istakao da je Rusija zabeležila veliki broj plaćenika u redovima ukrajinske vojske, uključujući i iz Britanije i Poljske, kao i stalne i velike isporuke oružja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ROGOV PROZVAO UN: Umesto da osude, Ujedinjene nacije ignorišu granatiranje Zaporoške nuklearne elektrane!

Prema njegovim rečima, zapadne zemlje, na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama, žele da očuvaju unipolarni svet u kojem mogu da diktiraju i nameću svoje uslove.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter