Izvor: BSC HAPPY/SPUTNJIK
01.01.2024 u 16:42
0

POSLE ZEMLJOTRESA U JAPANU: Nekoliko manjih cunamija u Južnoj Koreji

Nekoliko manjih cunamija zapljusnulo je delove južnokorejske obale Istočnog mora posle velikog zemljotresa koji je danas pogodio zapadnu obalu Japana.

Korejska meteorološka uprava KMA saopštila je da je zemljotres magnitude 7.6 stepeni koji je zadesio Išikavu i okolne japanske prefekture izazvao manji cunami kod istočne obale Južne Koreje, u provinciji Gangvon, prenosi agencija Jonhap.
Talas cunamija visine 67 centimetara pogodio je mesto Mukha u okrugu Donghaeu, a cunami je registrovan i u gradu Gangneung.
KMA je izdala saopštenje u kojem se navodi da bi talasi visine od 20 do 30 centimetara mogli da prouzrokuju štetu uz upozorenje da bi visina talasa cunamija mogla da se poveća na opasan nivo u zavisnosti od plime i oseke.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter