Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 22:10
0

POTPISAN SPORAZUM SA IZRAELOM Odlazeći predsednik Libana Mišel Aun poručuje: „Sprečen je rat!“

Odlazeći predsednik Libana Mišel Aun izjavio je da će sporazum uz posredovanje SAD, kojim se utvrđuje pomorska granica Libana i Izraela, sprečiti rat, kao i da će pun status južne granice biti rešen dijalogom.

Aun je, govoreći u unapred snimljenom intervjuu emitovanom nekoliko sati nakon što je potpisao sporazum, insistirao da sporazum ne predstavlja mirovni sporazum sa Izraelom, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije danas, glavni pregovarač Bejruta Elijas Bou Sab je rekao novinarima da je libanski predsednik potpisao sporazum uz posredovanje SAD, kojim se utvrđuje pomorska granica Libana i Izraela.

Takođe, izraelska vlada je potvrdila da je saglasna sa sporazumom, saopšteno je iz kancelarije premijera Jaira Lapida.

MUŠKARAC U MILANSKOM TRŽNOM CENTRU IZBO LJUDE: Među povređenima i poznati fudbaler Arsenala!

Sporazum su i pre potpisivanja libanske strane pozdravile sve tri strane koje su učestvovale u pregovorima – Liban, SAD i Izrael – ocenivši da je u pitanju istorijski dogovor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter