Izvor: Tanjug
05.11.2022 u 16:20
0

Potpukovnik milicije DNR Andrej Bajevski poručuje: „Niko ne planira da ojača ukrajinske vazdušne snage, tako da neće ni imati avione!“

Potpukovnik milicije samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Andrej Bajevski izjavio je da je malo verovatno da će Ukrajina u skorijoj budućnosti imati značajnije vazdušne snage, jer NATO zemlje nemaju nameru da investiraju u zamenu uništenih aviona.

„Što se tiče aviona, niko ne planira da ojača ukrajinske vazdušne snage, tako da neće ni imati avione. Zapad nikada nije planirao da zameni uništene avione jer to zahteva mnogo novca i vremena“, naveo je Bajevski za TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, preostali ukrajinski ratni avioni su sposobni samo da izvode sporadične letove.

SRBI SE POVLAČE IZ SVIH tzv. KOSOVSKIH INSTITUCIJA: Rakić podnosi ostavku na mesto ministra u vladi Prištine

„Avion može da obavi let i baci bombu negde, ali će biti oboren i to je kraj priče“, dodao je predstavnik samoproglašene DNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter