Izvor: Mediji
21.08.2020 u 17:31
0

POTRESNI DETALJI: Poznata muzičarka RASKOMADALA sina (4)?! Neutešni otac objavio SNIMAK! (FOTO, VIDEO)

Tela tek kasnije pronađena

OVO MORATE ZNATI

Sastanak u Vašingtonu se pomera da bi učestvovao Tramp?

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

OVO JE ŽENA KOJA JE SA DETETOM (3) PALA SA TERASE! Dete u teškom stanju!

VELJKO RAŽNATOVIĆ PONOVO UDARA: Pucaće i u ringu!

NEĆETE SE POKAJATI! Najbolje krofne po bakinom receptu

Celu Italiju i dalje potresa tragična sudbina muzičarke DJ Vivijane Parisi i njenog četvorogodišnjeg sina koji su stradali još 3. avgusta, ali su njihova tela tek kasnije pronađena.

Policija na Siciliji i dalje pokušava da rasvetli sve okolnosti koje su dovele do smrti dečaka Giolea (4), čije telo je pronađeno raskomadano u šumi 16 dana nakon potrage. Za sada, svi dokazi upućuju na to da ga je majka DJ Vivijane Parisi ubila, a potom sebi oduzela život.

Dečak je nestao 3. avgusta kada ga je majka Vivijen povela da navodno kupe cipele u jednom gradiću na Siciliji. Kako se nisu vratili kući njen suprug Danijel je prijavio njihov nestanak, a posle pet dana unakaženo telo Vivijen pronađeno je u šumi kraj puta za Palermo. Potraga za dečakom trajala je još 11 dana. Njegovo raskomadano telo našli su takođe u šumi, na lokaciji udaljenoj oko 400 metara od mesta gde je locirana Vivijen.

Nonostante il dramma che mi ha travolto, trovo doveroso ringraziare quanti mi hanno aiutato. Dedico un ringraziamento…

Posted by DANIELE MONDELLO on Среда, 19. август 2020.

Šta se događalo kobnog dana još niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali se veruje da je Vivijen, koja je bila u depresiji zbog gubitka posla, dečaka zadavila, a potom sebi oduzela život skokom sa dalekovoda. Policija veruje da je to bio slučaj, s obzirom na to da su u kaseti automobila koji je vozila pronašli medicinsku dokumentaciju u kojoj je i nalaz psihijatra od prošle godine, kada je Vivijen sebi pokušala da oduzme život, ali i od marta ove godine u kojima je navedeno da je depresivna.

U jednom tunelu je imala manju saobraćajnu nezgodu, prilikom koje su na njenom vozilu izbušene gume, pa je Vivijen stala čim je izašla iz tunela.

Nadzorne kamere su pokazale da su majka i dete nakon nesreće bili živi i da su zaustavili jednu porodicu koja im je pomogla. Šta se dalje događalo, niko ne zna.

Veruje se da je prvo Gioela prebacila preko ograde, a potom je i ona krenula sa njim dublje u šumu. Potom je, kako se sumnja, dečaka zadavila i položila ga u plitku raku koju je prekrila granjem i lišćem, piše Corriere.

PROČITAJTE JOŠ

KON UPOZORAVA: Situacija i dalje nesigurna!

DOBRE VESTI: Za obolele od multuiple skleroze stigla savremena terapija

SKANDAL KAPITENA MANČESTER JUNAJTEDA: Tukao se sa turistima, pa napao i POLICIJU!

Očajna je tražila neku liticu u blizini sa koje bi mogla da se baci. Nekoliko stotina metara od mesta gde je zakopala sina je naišla na stub dalekovoda, sa kojeg je i skočila u smrt. Tu tezu potrkepljuju tragovi opekotina i rane po njenom telu. Policija je njen leš pronašla posle pet dana potrage, a uspeli su da je identifikuju po burmi.

Questo video me l’hanno mandato. Non so cosa pensare…lo stavano cercando così a mio figlio?

Posted by DANIELE MONDELLO on Четвртак, 20. август 2020.

Posle 11 dana pronađeno je i unakaženo telo dečaka, kojeg su najverovatnije iz rake izvukle divlje životinje i hranile se mesom.

I sincerely hope that we can return as soon as possible to party as before. I can’t wait to go back to my console to dance and hug all together♥️

Posted by DANIELE MONDELLO on Понедељак, 08. јун 2020.

Zar ste ovako tražili mog sina? I dok policija pokušava da rasvetli sve detalje ovog svirepog zločina, otac stradalog dečaka tvrdi da njegova žena sigurno nije ubila dečaka jer ga je previše volela.

Istovremeno, izazvao je opšti haos na društvenim mrežama objavljujući snimak na kom se vidi kako kamera prati vojnika koji je tragao za njegovim sinom.

– Ovo mi je stiglo u inbox. Ne znam šta da mislim….Da li ste zaista ovako tražili mog sina? – upitao je besno Danijel.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter