Izvor: Tanjug
21.08.2020 u 13:11
0

SVETLANA TIHANOVSKAJA PORUČILA: Vratiću se u Belorusiji kada budem osetila da je bezbedno

Svetlana Tihanovskaja, glavni protivkandidat beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka na nedavno održanim predsedničkim izborima u Belorusiji, izjavila je danas da će se vratiti iz Litvanije u Belorusiju kada bude osetila da je bezbedno.

Tihanovskaja je na konferenciji za novinare u Litvaniji rekla da narod Belorusije želi da se održe novi izbori, koji bi bili slobodi i pošteni, prenosi Rojters.

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

Na predsedničkim izborima održanom u Belorusiji 9. avgusta pobedio je Lukašenko sa oko 80 odsto osvojenih glasova, dok je Tihanovskaja koja je osvojila 10 odsto glasova dan kasnije pobegla u Litvaniju zbog navodne životne ugroženosti.

Nakon proglašenja rezultata izbora, u Minsku i drugim gradovima Belorusije izbili su masovni protesti, u kojima je došlo do sukoba između demonstranata i policije.

Tihanovskaja je ranije danas pozvala radnike u Belorusiji da nastave i prošire štrajk.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter