Izvor: Tanjug
22.01.2023 u 08:52
0

PRONAĐENO JOŠ POVERLJIVIH DOKUMENATA: Novi pretres Bajdenove kuće u Delaveru

Pretres je trajao više od 12 sati, tokom istog pronađeni su dokumenti iz Bajdenovog mandata u američkom Senatu.

Američko ministarstvo pravde otkrilo je više poverljivih dokumenata tokom pretresa kuće predsednika SAD Džozefa Bajdena u gradu Vilmingtonu, u saveznoj državi Delaver, saopštio je predsednikov advokat Bob Bauer.

DRAMA NE JENJAVA: Bela kuća će odgovoriti na upite Predstavničkog doma o Bajdenovim dokumentima!

Predsednik Bajden omogućio je u petak pristup svojoj kući kako bi se “izvršio pretres svih prostorija u potrazi za potencijalnom potpredsedičkom evidencijom i potencijalnim poverljivim materijalom“, navodi se u saopštenju Bajdenovog advokata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom pretresa, koji je trajao više od 12 sati, pronađeni su dokumenti iz Bajdenovog mandata u američkom Senatu, u čijem je sastavu bio 36 godina, dok su drugi dokumenti iz perioda kada je vršio funkciju potpredsednika SAD.

Advokat je naveo da ni Bajden ni njegova supruga nisu bili prisutni tokom pretresa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter