Izvor: Happy BSC
16.01.2022 u 11:35
0

Povodom presude da Novak Đoković bude deportovan iz Australije, oglasio se ATP(FOTO)

ATP je izdao kratko saopštenje koje prenosimo u celosti.

– Današnja odluka da se podrži odluka o otkazivanjuu australijske vize Novaku Đokoviću označava kraj jedne duboko zabrinjavajuće serije događaja. Napokon, odluke legalnih vlasti po potanju javnog zdravlja moraju da se poštuju. Potrebno je više vremena da se donesu zaključci i nauči iz ove situacije.

– Bez obzira kako se stiglo do ove tačke, Novak je jedan od najvećih šampiona našeg sporta i njegovo odsustvo sa Australijan opena je veliki gubitak za igru. Znamo koliko su protekli dani bili turbulentni za Novaka i koliko je želeo da brani trofej u Melburnu. Želimo mu sve najbolje i radujemo se njegovom skorom povratku na teren. ATP će i dalje snažno preporučivati vakcinaciju svim igračima – navodi ATP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter