Izvor: Sputnjik
10.12.2022 u 10:36
0

PREDSEDNIK DUME IZNEO JASAN STAV: Francuska i Nemačka moraju da plate kompenzaciju građanima Donbasa!

Predsednik Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da Francuska i Nemačka moraju da plate kompenzaciju građanima Donbasa, a da građani Evrope treba da shvate ko je kriv za probleme.

DRŽAVNA DUMA USVOJILA ZAKON: Strancima se zabranjuje da koriste Ruskinje kao surogat majke

– Oni će morati da plate kompenzacije građanima Donbasa za osam godina genocida i za nanetu štetu – napisao je on Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Situacija u Ukrajini je posledica „lažljive politike tih država“, rekao je on i dodao da su Pariz i Berlin 2014. godine bili garanti dogovora između legitimne ukrajinske vlasti i opozicije.

Sve se, međutim, završilo državnim prevratom u Kijevu i genocidom nad građanima Donbasa, nakon čega su zaključeni Minski sporazumi koje niko nije planirao da ispuni, rekao je Volodin.

– Isplanirano neispunjavanje obaveza iz međunarodnog sporazuma – to nije samo gubitak poverenja , nego i zločin za koji potpisnici – Angela Merkel, Fransoa Oland i Petar Porošenko – treba da odgovaraju – zaključio je Volodin.

Podsetimo, bivša nemačka kancelarka Angela Merkel nedavno je izjavila u intervjuu za „Cajt“ da su Minski sporazumi potpisani kako bi Ukrajina imala vremena da postane jača.

– Minski sporazum iz 2014. godine bio je pokušaj da se Ukrajini da vremena. I ona je iskoristila to vreme kako bi postala jača, kao što danas možemo videti. Ukrajina 2014-2015. godine nije isto što i sadašnja Ukrajina – rekla je ona.

Kako je dodala, svi su shvatali da je konflikt zamrznut i da problem nije rešen.

Bivši predsednik Ukrajine Petar Porošenko u razgovoru sa ruskim prankerima priznao je da su Minski sporazumi zapravo bili potrebni da bi se dobilo na vremenu i da bi se ojačala ukrajinska vojska uz podršku NATO-a.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter