Izvor: tanjug
10.12.2022 u 11:07
0

TURSKA ODLUČNA: „Spremni smo da pružimo pomoć Ukrajini i Rusiji da se što pre okonča rat“

Тurska je potvrdila da je spremna da Rusiji i Ukrajini pruži maksimalnu podršku kako bi se okončao rat što pre, saopštilo je danas tursko ministarstvo spoljnih poslova.

AMBASADOR UKRAJINE IZJAVIO: „Povraćene teritorije dokaz da oružje koje imamo služi svrsi“

Saopštenje dolazi nakon konsultacija koje su u Istanbulu obavili ruski zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Veršinjin i njegov turski kolega Sedat Onal, preneo je TASS.

Insistirali smo da rat u Ukrajini treba da se završi što pre je moguće i naglasili da je nastavak pregovora neophodan da se pronađe pravedno i održivo rešenje. Potvrdili smo da smo spremni da pružimo maksimalnu moguću podršku svim stranama, poručili su iz turskog ministarstva spoljnih poslova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter