Izvor: Alo.rs
28.10.2020 u 09:16
0

PREDSEDNIK JUŽNE AFRIKE U KARANTINU

Predsednik Južne Afrike Siril Ramafoza je u samoizolaciji nakon što je utvrđeno da je gost koji je bio na humanitarnoj večeri u njegovom prisustvu pozitivan na Kovid 19, saopšteno je danas iz kabineta predsednika afričke zemlje.

Južna Afrika ima preko 700.000 obolelih od korona virusa i blizu 20.000 preminulih, a vrhunac talasa je bio u julu, nakon što je drastično opao nešto kasnije, preneo je Rojters.

Smanjenje u broju novozaraženih je omogućilo Ramafozi da ukine jake restriktivne mere, usput otvorivši granice posle šestomesečne zabrane ulaska strancima.

Prošle nedelje je ministar zdravstva Zveli Mkhize rekao da postoji rizik od drugog talasa, zbog čega bi moralo da se razmatra o novim merama karantina, pošto je broj obolelih skočio u turističkom gradu Kejp taunu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DR NESTOROVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO KRIZNI ŠTAB: Prokomentarisao i postavljanje dr Kisić na ministarsko mesto

DONETA PRESUDA: Vođa kulta u kom je bila unuka Jelisavete Karađorđević osuđen na 120 godina ZATVORA

SINIŠA MALI O POKRENUTOJ PETICIJI: Spremni smo da menjamo neke zakone,ali porez mora da se plati

NIKAD DOSTA: Amerika i Rusija se otimaju za novi deo teritorije, najveći u istoriji!

Putin i Erdogan razgovarali o Nagorno-Karabahu

– Predsednik Ramafoza je počeo samoizolaciju čim je saznao da je njegov gost na večeri 24. oktobra nešto kasnije oboleo od korone – piše u saopštenju njegove kancelarije.

Na večeri je bilo 35 gostiju, a svi su se pridržavali socijalne distance.

– Predsednik ne pokazuje nikakve simptome korone i biće testiran ukoliko bude potrebno – dodaje se u saopštenju njegove pres službe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter