Izvor: Tanjug
07.12.2022 u 17:48
0

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da raste rizik od nuklearnog rata, ali da Moskva drži konce u svojim rukama

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da raste rizik od nuklearnog rata, ali da Moskva drži konce u svojim rukama, preneo je Rojters.

On je dodao i da Rusija gleda na svoj nuklearni arsenal isključivo kao na defanzivni instrument odvraćanja. Putin je poručio da bi Rusija branila svoju teritoriju i njene saveznike „svim raspoloživim sredstvima“, dodaući da je Vašington, a ne Moskva, postavio „taktičko“ nuklearno oružje u drugim zemljama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao i da bi ruska vojska mogla dugo da se bori u Ukrajini, ali da u ovom trenutku ne vidi potrebu da mobiliše dodatne vojnike. „Što se tiče trajanja specijalne vojne operacije, pa, naravno, ovo može biti dug proces“, rekao je Putin.

Govoreći o mobilizaciji, ruski predsednik je saopštio da se od 300.000 mobilisanih, u zoni specijalne vojne operaciji nalazi 150.000 ljudi, a da 77.000 njih direktno učestvuje u borbenim dejstvima.

Si Đinping doputovao u Saudijsku Arabiju: „Epohalna prekretnica u istoriji kinesko-arapskih odnosa!“

Ponovio je i stav da Rusija nije imala izbora osim da vojno interveniše u Ukrajini, rekavši da su tamo „prozapadni revolucionari započeli rat tamo 2014. godine, kada je ukrajinski predsednik Viktor Janukovič svrgnut posle višenedeljnih uličnih protesta“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter