Izvor: sputnik srbija
02.06.2022 u 10:38
0

PREDSEDNIK RUSKE DUME: SAD žele da pretvore Ukrajinu u svoju koloniju, iscede sve njene resurse i oslabe Rusiju!

Rukovodstvo Sjedinjenih Američkih Država želi da pretvori Ukrajinu u svoju koloniju, da iscedi iz zemlje sve resurse i da je iskoristi za slabljenje Rusije, saopštio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin na Telegramu.

Volodin podseća da je predsednik SAD Džo Bajden izjavio da Amerika želi da vidi „demokratsku, nezavisnu, suverenu i prosperitetnu Ukrajinu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA OPET PROZVALA ZAPAD: Traže bilo koje objašnjenje za slanje naoružanja Kijevu, jer bez toga su država KOJA VRŠI AGRESIJU U SVIM PRAVCIMA!

„SAD su imale osam godina da Ukrajinu učine demokratskom, nezavisnom, suverenom i prosperitetnom kada su američki savetnici i instruktori nakon državnog udara zapravo upravljali kijevskim režimom. Ali umesto da razvijaju zemlju, opljačkali su Ukrajinu koja ima ogroman potencijal“, konstatovao je Volodin.

Po njegovom mišljenju, Vašingtonu nije potrebna nezavisna Ukrajina.

„Rukovodstvo SAD želi da napravi od nje svoju koloniju, da iscedi iz zemlje sve resurse i da je upotrebi isključivo za slabljenje Rusije“, zaključio je predsednik Državne dume Rusije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine.

Ministarstvo odbrane Rusije redovno naglašava da ruska vojska ne nanosi nikakve udare po gradovima Ukrajine: vojna infrastruktura se onesposobljava visokopreciznim sredstvima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter