Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 12:48
0

Pregovori kompanije AstraZeneka i EU odloženi za sutra

Ministar zdravstva Austrije Rudolf Anšober izjavio je da su pregovori između AstraZeneke i EU, na zahtev britansko-švedske kompanije, odloženi za jedan dan, do sutra.

„Po mome mišljenju, to nije veliki problem“, izjavio je austrijski ministar i ponovio da bi AstraZeneka trebalo da isporuči vakcine u skladu sa prethodno postignutim dogovorom.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVETI SAVA ŠKOLSKA SLAVA: Danas slavimo Svetog Savu!

DAČIĆ NA HAPPY TV: Fajon je svojim izjavama sebe diskreditovala

JEZIVA NESREĆA: Automobil se zapalio u toku vožnje, vatrogasci i policija su na terenu (VIDEO)

SELAKOVIĆ ZA HAPPY: Danas je VELIKI DAN za SRBIJU, konačno dobijamo potpuno originalan spomenik!

EU neprekidno zahteva od ove kompanije da pruži dodatna objašnjenja povodom najava da će smanjiti isporuke vakcina EU u prvom kvartalu ove godine.

U ponedeljak je iz EU najavljeno uvođenje kontrole na izvoz vakcina koje su proizvedene na teritoriji zemalja članica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter