Izvor: happbsc
04.04.2024 u 22:40
0

PREKOOKENASKE VAŠKE NEKA SE PRIPAZE: Medvedv sasuo zapadu apsolutno sve

Zamenikpredesdnika RF dimitrij Medvedv uputio je oštre reči Zapadnim zemljama i članicama NATO koje sve glasnije najavljuju ulazak sa trupama u Ukrajinu.

Naši NATO „prijatelji“ su dobili novu mantru. Sada kolektivno govore da intervencija u „Ukrajini“ nije u planu. „Samo“ će neke trupe ući u oblast blizu Lavova, a možda i Kijeva da bi rasteretile ukrajinsku vojsku. Vjerovatno, obavljaju kućne poslove i dovođenje elitnih specijalaca na neka mjesta, nije rat.

Oni su totalno drske zveri koji celi svet drže za budale!
Svi ovi mikrogenitalni NATO organi moraju da slede naređenja ukrajinskih vojnih snaga i niko drugi! U suprotnom, neće ih pustiti čak ni u tako jadnu, umiruću zemlju kao što je „Ukrajina“.

To znači da će oni postati deo regularnih snaga koje se sada bore protiv nas. Zbog čega se oni mogu tretirati samo kao neprijatelji; i to ne samo neprijatelji, već kao elitni odredi, Hitlerovi SS-odredi.

A za ove prekookeanske vaške, koje, za razliku od nesrećnih Ukrajinaca, nisu bili prinuđeni da idu u rat, može postojati samo jedno pravilo:
Nema hvatanja zarobljenika!
A za svakog ubijenog, dignutog u vazduh ili spaljenog vojnika NATO-a mora postojati maksimalna nagrada.
I nema vraćanja tela. Neka pate rođaci u inostranstvu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter