Izvor: Tanjug
08.08.2022 u 21:40
0

Premijer Izraela Jair Lapid se obratio naciji: „Država Izrael se neće izviniti što je zaštitila svoje stanovnike upotrebom sile, ali smrt nevinih, posebno dece, slama srce“

U prvom javnom obraćanju od završetka trodnevne izraelske vojne operacije protiv ekstremističke grupe Palestinski islamski džihad u Pojasu Gaze izraelski premijer Jair Lapid se obratio stanovnicima Gaze, nudeći im drugačiji put u budućnosti.

U obraćanju naciji, Lapid je rekao da su svi ciljevi Izraela u operaciji postignuti, preneo je izraelski dnevnik „Tajms of Izrael“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On se, takođe, obratio stanovnicima Gaze i kazao im da sve može biti sasvim drugačije ako odbace nasilje.

„Tokom cele akcije uložen je poseban napor da se spreči nanošenje štete onima koji nisu učestvovali (u sukobu). Država Izrael se neće izviniti što je zaštitila svoje stanovnike upotrebom sile, ali smrt nevinih, posebno dece, slama srce“, rekao je Lapid.

Rusi upozoravaju: „Deo oružja koje zapadne zemlje šalju Ukrajini mogao bi da završi na crnom tržištu Bliskog istoka, Balkana i drugih regiona!“

On je istakao da želi da se obrati i stanovnicima Gaze i kaže im da postoji drugačiji način.

„Znaćemo kako da se zaštitimo od svakoga ko nas ugrožava, ali i da svima koji žele da žive u miru pored nas damo posao i egzistenciju i dostojanstven život“, kazao je Lapid.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter