Izvor: Happy BSC
20.04.2022 u 09:28
0

PRIČAJ MI SAD O „RUSKOJ PROPAGANDI“: Zaharova poručila Bajdenu da je doprineo inflaciji u SAD na svaki mogući način

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova prokomentarisala je izjavu američkog predsednika Džozefa Bajdena o visokim cenama. 

ON NIJE ZVAO PUTINA! Zaharova nikad oštrije ZAGRMELA, njene reči ore se UJEDINJENIM NACIJAMA i unose strah

Bajden je istakao da su dva razloga visokih cena – korona virus i Vladimir Putin, da je u toku prošlog meseca 70 odsto rasta inflacije posledica Putinovog povećanja cena, kao i da čini sve što je moguće da cene padnu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pričaj mi sad o „ruskoj propagandi“. Ono što sada govore u Beloj kući i na američkoj televiziji je, na njihovom jeziku, majka svake propagande. Uzrok inflacije u Sjedinjenim Državama je kriza liberalnog modela ekonomije, čiji je jedini resurs imperijalistički, grabežljivi način rešavanja unutrašnjih problema, a ove pojave su pogoršane delovanjem američke administracije, odvojene od stvarnosti. Na kraju krajeva, Trampov moto „Učinimo Ameriku ponovo velikom“ bio je upravo u vezi s tim – vratiti veličinu zemlje, čija je ekonomija bila zasnovana na slobodnoj konkurenciji, radu i talentu. Diktatura liberalizma nije ostavila ništa od ovih principa – poručila je Zaharova na svom Telegramu. 

Prema njenim rečima, Bajden bi morao da se otvori i da bude jasniji. 

– Razlog za inflaciju u Sjedinjenim Državama je to što liberalna ekonomija nije izdržala test pandemije, a on i njegov tim su tome doprineli na svaki mogući način – istakla je ona. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter