Izvor: BSC Happy
26.06.2023 u 16:49
1

PRIGOŽIN U MINSKU? Evo gde je pronađen njegov privatni MLAZNJAK

Prema navodima pojedinih medija, saopšteno je da se vođa Vagner grupe nalazi glavnom gradu Belorusije.

Prigožin je nakon sporazuma sa Moskvom, a nakon poziva predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, otišao u Belorusiju.

Iako se sa sigurnošću ne može reći da li je Prigožin baš u Minsku i kakva je njegova sudbina, za koju će se pitati dvadesetogodišnji prijatelj Lukašenko, zna se gde se nalazi Prigožinov privatni avion; poslovni mlaznjak BAe 125-800B (RA-02731), u Moskvi je od 22. juna.

I SAMI POSRAMLJENO PRIZNAJU: UKRAJINA „oslobodila“ 1 posto teritorije

Protiv njega se i dalje vodi postupak, koji se pre svega odnosi na izdaju i neprihvatiljivo ponašanje u Rostovu na Donu, kada su njegove trupe zauzele zgradu Ministarstva odbrane Rusije. Oborena su dva helikoptera ruskih snaga i jedan avion.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIGOŽIN U MINSKU? Evo gde je pronađen njegov privatni MLAZNJAK”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter