Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 09:23
0

Priliv izbeglica iz Ukrajine preko prelaza u Vasiljevki u Zaporoškoj oblasti skoro se udvostručio zbog situacije u Harkovskoj oblasti!

Priliv izbeglica iz Ukrajine preko prelaza u Vasiljevki u Zaporoškoj oblasti skoro se udvostručio zbog situacije u Harkovskoj oblasti, izjavila je šefica uprave Vasiljevskog okruga Natalija Romaničenko.

Kontrolni punkt kod Vasiljevke je jedini prelaz između Ukrajine i oslobođenih teritorija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski najavio posetu Ursule fon der Lajen Kijevu!

Priliv iz Ukrajine je značajno povećan. Neki izražavaju želju da pređu na našu stranu iz Ukrajine. To je povezano s dešavanjima u Harkovskoj oblasti, s obzirom na to da Ukrajina čini zverstva nad ljudima koji podržavaju nas, ruske vlasti. Dok se ranije na naše oslobođene teritorije vraćalo 500 do 700 automobila, sada ih ima više od hiljadu dnevno. Vraćaju se i meštani koji su ranije napustili našu teritoriju, iz Marijupolja, Donjecke i Luganske oblasti. U Vasiljevki smo spremni da obezbedimo ljudima stambeni prostor i sve što je potrebno“, objasnila je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter