Izvor: Tanjug
29.09.2020 u 07:27
0

Pritvor Kanađanki optuženoj da je poslala otrov Trampu

Američki federalni sudija u Bafalu je u ponedeljak, Kanađanku uhapšenu zbog sumnje da je predsedniku Donaldu Trampu poslala pismo sa otrovom ricinom, proglasio za „trajnu opasnost“ za Trampa i odredio joj pritvor i premeštaj u Vašington, gde je optužena.

Sudija Kenet Šreder je rekao da Paskal Sesil Veronik Ferie (53), stanovnica kanadske provincije Kvebek, predstavlja rizik i da pokazuje sklonost da naškodi Trampu i drugima ako bude puštena, prenosi Rojters.

PROČITAJTE JOŠ…

MAKRON UPUTIO PRETNJE: Rusija će snositi posledice!

DOBIO NOŽ U GRUDI: Dve žene uhapšene zbog pokušaja ubistva u Novom Sadu!

ZAVRŠILA U ZATVORU SA BEBOM: U Španiji uhapšena srpkinja (37) kao vođa narko bande!

HAOS U BOLNICI: Potukli se lekari, jer kolega nije hteo da „leči preko veze“?!

Šreder je rekao da je razmatrao vladine dokaze da je Ferie imala oko 300 metaka kada je uhapšena, pokušavajući da uđe u SAD ranije ovog meseca, kao i tragove ricina pronađene u njenom domu u Kvebeku.

Ferei je uhapšena 20. septembra na kanadsko-američkoj granici, između Bafala, država Njujork“, i Fort Erie, u kanadskom Ontariju.

Koverta adresirana na Trampa presretnuta je 18. septembra u pogonu za sortiranje pošte Bele kuće u Vašingtonu, gde je osoblje američke poštanske službe označilo kao sumnjivo i kontaktiralo FBI, navodi se u saopštenju FBI-ja dostavljenoj uz dokumente o optužnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter