Izvor: RT
25.01.2024 u 11:37
0

PRONAĐENE OBE CRNE KUTIJE NA MESTU PADA RUSKOG IL-76! Evo ko je oborio AVION! LAVROV grmeo u UN!

Uređaji za snimanje parametara leta i diktafon pronađeni su u dobrom stanju i predati istražiteljima slučaja, rekao je predstavnik hitne pomoć

Pronađene su crne kutije na mestu pada ruskog transportnog aviona Il-76 u Belgorodskoj oblasti koji je prevozio 65 ukrajinskih zarobljenika na razmenu, rekao je predstavnik hitne pomoći. Nakon što su Oružane snage Ukrajine pogodile avion, poginuli su svi putnici, kao i šest članova posade i tri osobe u pratnji, ukupno 74 osobe.

Pronađene su obe crne kutije – uređaji za snimanje parametara leta i diktafon i u dobrom su stanju, precizirao je.

Kutije su se nalazile u zadnjem delu aviona i već su predate istražiteljima slučaja.

Pre nego što se avion srušio, ruska vojska je fiksirala lansiranje dveju protivvazdušnih raketa sa teritorije Harkovske oblasti koja je pod kontrolom ukrajinske vojske.

PUSTINJE BLISKOG ISTOKA BIĆE CRVENE OD KRVI! IZRAEL proglasio početak POSLEDNJE VELIKE OPERACIJE – „GVOZDENI MAČEVI“! Evo ko će nestati sa karte sveta

Rusko Ministarstvo odbrane je naglasilo da je Kijev znao za prevoz ukrajinskih vojnika i za predstojeću razmenu, koja je trebalo da se održi kasnije u sredu na granici Belgorodske i Sumske oblasti.

„Razmena zarobljenika je proces koji se odvija u potpunoj tišini. To što su Ukrajinci ubili svoje zatvorenike, svoje građane, koji su bukvalno za jedan dan trebalo da budu kod kuće, apsolutno je monstruozan čin“, kazao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin naložio je da se pripremi apel američkom Kongresu i Bundestagu, pošto Vašington i Berlin isporučuju Ukrajini protivvazdušne raketne sisteme „patriot“ i „iris-t“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter