Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 15:44
0

PROVOKACIJA NA KOREJSKOM POLUOSTRVU Vojska Južne Koreje zabeležila je danas više „putanja“ za koje sumnja da su projektili koje je ispalila Severna Koreja!

Vojska Južne Koreje zabeležila je danas više „putanja“ za koje sumnja da su projektili iz artiljerijskog oružja, koje je ispalila Severna Koreja.

Prema navodima južnokorejske vojske, projektili su verovatno ispaljeni iz višecevnih raketnih bacača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Združeni generalštab Južne Koreje saopštio je da je zabeležio „putanje“ za koje se veruje da su ispaljeni projektili iz artiljerijskog oružja, ne navodeći detalje.

SEVERNA KOREJA O ZAJEDNIČKIM VEŽBAMA AMERIKE, JAPANA I JUŽNE KOREJE: „Opasan uvod u stvaranje „azijske verzije NATO-a!“

Južnokorejska vojska nije navela koliko je projektila ispaljeno, ali je neimenovani izvor rekao da su otkrivene „dve putanje“, prenosi Jonhap.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter