Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 16:18
0

„NAJVEROVATNIJI SCENARIO“ Francuzi očekuju potpunu obustavu isporuke ruskog gasa Evropi!

Francuski ministar finansija Bruno Le Mer upozorio da postoji velika šansa da Rusija potpuno obustavi isporuke gasa Evropi.

Le Mer je tokom ekonomske konferencije na jugu Francuske rekao da je prekid isporuka ruskog gasa „najverovatniji scenario“ i naglasio da se francuska vlada priprema za to.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mislim da je potpuni prekid isporuka ruskog gasa realna mogućnost i moramo da se pripremimo za takav scenario“, rekao je Le Mer, a prenosi Rojters.

FRANCUSKI MEDIJI: „Jupiter je na jednom kolenu!“ Makron je izgubio energiju, živce, lucidnost i doživeo postizborni bejbi-bluz

On je istakao da francuska vlada radi na identifikaciji kompanija, koje bi trebalo da dobiju prioritetnu zaštitu u slučaju prekida snadbevanja, dodaje Politiko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter