Izvor: 24sedam
31.01.2024 u 13:54
0

RUSIJA NIKAD JAČA: Prvi put upotrebili S-400 i… NEPOBEDIVI SU!

Protivvazdušni raketni sistem S-400 Trijumf prvi put je aktiviran u Sankt Peterburgu u regionu Kolpin kako bi oborio bespilotnu letelicu, izvestio je portal Fontanka pozivajući se na svoje izvore.

U ovom incidentu, kako je saopšteno, nije bilo povređenih.

„PRESTANITE DA SE GLUPIRATE!“: Pogledajte kako Šojgu zavodi red (VIDEO)

Prema informacijama portala, dron je oboren u 4.20 po lokalnom vremenu iznad Kolpina, a zatim je u 4.50 pao na teritoriju kompanije Nevski mazut na Gluhoozerskom auto-putu. Prilikom pada su zapaljene cisterne, ali lokalne vlasti su brzo reagovale i požar je ugašen uz pomoć Ministarstva za vanredne situacije.

Guverner Sankt Peterburga Aleksandar Beglov potvrdio je da su stanovnici u ranim jutarnjim satima čuli jaku eksploziju u okolini Gluhoozerskog autoputa. Iako nije dao detalje, naglasio je da je incident do kog je došlo u Nevskom okrugu zahtevao intervenciju organa reda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter