Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
08.01.2024 u 17:39
0

PUCNJAVA U TRAMVAJU POSLE ŽESTOKE SVAĐE: Ispaljeno sedam hitaca, jedna osoba povređena

Jedna osoba povređena kada je pogođena u lice iz gasnog oružja.

U ponedeljak, nešto posle 12 časova, došlo je do pucnjave u tramvaju na železničkoj stanici u Lajpcigu. Na tramvajsku stanicu su odmah po prijavi došli naoružani policajci koji su obezbedili prostor.

Slučaj je prijavio zaposleni u transportnoj kompaniji koji je Hitnoj pomoći rekao da je ispaljeno čak sedam hitaca, prenosi Bild.

JAK ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU: Evo gde je zabeležen potres

Portparol policije je izjavio da je pucnjavi prethodila svađa ljudi u tramvaju, a da je jedna osoba povređena kada je pogođena u lice iz gasnog pištolja.

Jedan muškarac je odmah uhvaćen na mestu zločina, a kasnije je uhapšen i drugi osumnjičeni. Policija je nakon 13:30 časova pustila u rad saobraćaj, ali je motiv napada i dalje ostao nejasan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter