Izvor: Kurir.rs
17.12.2023 u 14:35
1

PUTIN ĆE BITI ZADOVOLJAN: Mask raskrinkao Ukrajinu, pa otkrio šta se zaista dešava na frontu (FOTO)

Ilon Mask nedavno je posetio Izrael, kojem je pružio potpunu podršku u akcijama koje sprovodi u Pojasu Gaze, a sada je prokomentarisao i rat u Ukrajini.

Naime biznismen, Dejvid Saks, rekao je kako SAD finansiraju ukrajinske vlasti da otimaju ljude sa ulica i šalju vojnike u „samoubilačku misiju“.

Saks je na taj način odgovorio na članak „Njujork tajmsa“ o „surovim i jalovim“ bitkama na levoj obali Dnjepra, što nimalo ne liči na optimističan opis situacije koji daju ukrajinske vlasti.

Da se slaže sa njegovim mišljenjem, Maske je potvrdio kada je podelio njegov  Tvit, a za opis je stavio samo znake uzvika.

Spoljna obaveštajna služba Rusije otkrila je da zapadne zemlje zahtevaju da Kijev pojača mobilizacione napore kako bi nadoknadio velike gubitke posle neuspele kontraofanzive ukrajinskih oružanih snaga.

U Kijevu su već počeli da aktivno razgovaraju o ovom pitanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN ĆE BITI ZADOVOLJAN: Mask raskrinkao Ukrajinu, pa otkrio šta se zaista dešava na frontu (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter