Izvor: Informer
01.01.2024 u 08:09
0

PUTIN POSLAO MOĆNU PORUKU VOJNICIMA NA FRONTU: Ruski lider jakim rečima čestitao Novu godinu

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je tradicionalnu novogodišnju čestitku građanima.

Novogodišnje obraćanje prvi su videli stanovnici Kamčatke i Čukotke, gde je Nova godina počela.

U svom obraćanju Putin je rekao da je u protekloj godini mnogo urađeno i da je Ruska Federacija čvrsto branila svoje interese i vrednosti.Predsednik Rusije takođe je izjavio da „Rusija mora da ide napred i stvara budućnost“.

– Ispraćamo 2023. godinu, ona će vrlo brzo postati deo istorije i moramo da idemo napred, stvaramo budućnost. U protekloj godini smo vredno radili i uradili mnogo, bili ponosni na zajedničkim dostignućima, radovali se uspesima i bili čvrsti u odbrani nacionalnih interesa, naše slobode i bezbednosti, naših vrednosti koje su nam bile i ostale nepokolebljiva podrška dodao je ruski lider.

PUTIN ČESTITAO PRAZNIKE I POSLAO MOĆNU PORUKU VUČIĆU: Evo koga je ostavio van ČESTITKE!

Nikada se nećemo povući, nema te sile koja može da podeli ruski narod, primetio je Putin.

– Više puta smo dokazali da umemo da rešavamo najteže zadatke i da se nikada nećemo povući, jer nema te sile koja može da nas podeli, natera da zaboravimo sećanje i veru naših otaca i zaustavi naš razvoj  istakao je predsednik države.

Kao najveću garanciju budućnosti zemlje ruski predsednik naveo je činjenicu što se građani Rusije drže zajedno.

– Mi smo jedna zemlja, jedna velika porodica. Obezbedićemo siguran razvoj otadžbine, blagostanje naših građana, postaćemo još jači. Zajedno smo. I to je najpouzdanija garancija budućnosti Rusije  rekao je Putin.

Predsednik je napomenuo da u svim vremenima Nova godina predstavlja nade i iskrene želje da se obraduju najbliži.

– Nadolazeća 2024. je u našoj zemlji proglašena za Godinu porodice, a prava velika porodica je, naravno, ona u kojoj deca odrastaju, u kojoj vlada pažnja, toplina i briga o roditeljima, ljubav i međusobno poštovanje dodao je ruski lider.

Ruski lider je u novogodišnjem obraćanju nazvao vojnike koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji herojima i poručio da je ceo narod Rusije ponosan na njih i da ih podržava.

– Danas želim da se obratim našim vojnicima. Svima koji su na borbenim položajima, u prvim redovima borbe za istinu i pravdu. Vi ste naši heroji. Naša srca su uz vas. Ponosni smo na vas, divimo se vašoj hrabrosti. Znam da sada osećate ljubav svojih najbližih, najdražih ljudi. Moćnu, iskrenu podršku miliona građana Rusije. Podršku celog naroda – naglasio je Putin.

Predsednik je svim ruskim porodicama poželeo sve najbolje, istakavši da istorija svake porodice „čini istoriju naše ogromne, lepe i voljene otadžbine“.

– Njenu sudbinu stvaramo svi mi, multinacionalni narod Rusije – naglasio je šef države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter