Izvor: Happy BSC
21.04.2022 u 10:13
0

PUTIN JE HITNO ZVAO SERGEJA ŠOJGUA NA SASTANAK! Predsednik Rusije IZDAO je VAŽNU NAREDBU, njegov zahtev je SUROV (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin naredio je da se fabrika blokira, ali je otkazao planove za napad, prenosi britanski Gardijan.

Rojters je preneo kratke citate ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua o razvoju događaja preko novinske agencije Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema izveštajima, ministar odbrane je rekao: Rusija je zauzela Marijupolj. Situacija je mirna, otvara se put za povratak civila.

ODRIČEM SE RUSIJE! Putin ga je odlikovao, a sada mu je SLAVNI RUSKI OLIMPIJAC zabo nož u leđa

Šojgu je rekao da je Rusija evakuisala više od 142.000 civila iz Marijupolja, te je tvrdio je da se 1.478 ukrajinskih boraca već predalo, ali više od 2.000 ukrajinskih boraca i dalje brani metalurški kombinat Azovstal.

On je rekao da je fabrika Azovstal blokirana.

Nijedna od ovih tvrdnji nije nezavisno verifikovana.

Još nije bilo izjava sa ukrajinske strane da ove izjave potvrdi ili demantuje.

U izveštajima se dalje navodi da je Putin čestitao Šojguu na uspešnoj operaciji i dao instrukcije da nema potrebe za jurišom na fabriku Azovstal, već da je treba blokirati tako da ni “muva“ ne može da prođe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter