Izvor: agencije
12.09.2023 u 11:21
0

PUTIN: Tramp je žrtva političkog progona „Američki truli sistem, to je dobra stvar za Rusiju“:

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da ono, što je nazvao "političkim" progonom bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, pokazuje da je američki politički sistem "truo".

Što se tiče progona Trampa, za nas je ovo što se dešava, u današnjim uslovima, po mom mišlјenju, dobro, jer pokazuje trulost američkog političkog sistema, koji ne može da se pretvara da uči druge demokratiji. Sve što se dešava sa Trampom, to je progon iz političkih razloga nečijeg političkog rivala“, rekao je on u Vladivostoku na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma.

DOŠAO JE I DAN VELIKE RUSIJE: PUTIN upravo saopštio ISTORIJSKI DATUM!

Putin je takođe saopštio da su značajne promene u odnosima SAD i Rusije malo verovatne bez obzira na to ko će postati sledeći američki predsednik.

Tramp, koji se trenutno suočava sa krivičnim prijavama u SAD, u četiri slučaja, zbog navodne zavere da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020., tvrdi da su oni deo političke zavere koja ima za cilj da ga spreči da se ponovo kandiduje na izborima sledeće godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter