Izvor: BLIC.RS
09.08.2023 u 18:53
0

PUTIN NE ZABORAVLJA SAVEZNIKE: Evo gde je sada ŽENA čiji je ples sa RUSKIM predsednikom gledao ceo SVET

Bivša austrijska ministarka spoljnih poslova Karin Knajsl, koja je prošle godine napustila Austriju zbog navodnih pretnji i optužbi za veze s Rusijom, sada je iznajmila kuću u selu Petrušovo u Rjazanskoj oblasti u Rusiji, južno od Moskve.

Ona je medijsku pažnju privukla u avgustu 2018, kada su brojni svetski mediji preneli snimke kako Putin i Knajsl razdragano plešu na venčanju u austrijskoj provinciji. Putin je na venčanje stigao s buketom cveća i u pratnji grupe kozaka koji su mladencima otpevali tradicionalne kozačke pesme, a onda su otišli na privatan razgovor u obližnjem vinogradu.

Karin je bila na čelu austrijskog Ministarstva spoljnih poslova od 2017. do 2019. godine kao zvaničnica krajnje desne Slobodarske stranke Austrije, koja je 2016. sklopila sporazum o interakciji i saradnji s Putinovom Jedinstvenom Rusijom. Podrška koju je Slobodarska stranka davala Kremlju bila je neobična čak i u poređenju s drugim rusofilskim desnim strankama. Na primer, službeno su predložili da Zapad prizna Krim delom Rusije, zahtevali ukidanje sankcija Rusiji, a njihova delegacija otputovala je u Čečeniju odakle se vratila puna pozitivnih utisaka o vladavini Ramzana Kadirova.

RUSIJA SE SPREMA ZA KONAČNI OBRAČUN I SVETSKU DOMINACIJU – PUTIN IZDAO NAREĐENJE: MAS PROIZVODNJA NAJSAVREMENIJEG NAORUŽANJA

Karin nikada nije prikrivala svoju bliskost s ruskim režimom, a Kremlj je znao izdašno da nagradi njenu vernost. Godine 2020. ona je postala članica upravnog odbora Rosnjefta, i na toj lukrativnoj poziciji se zadržala do maja 2022, kada je podnela ostavku puna tri meseca nakon početka ruske invazije na Ukrajinu. Bila je i redovna kolumnistkinja „Russia Timesa“, koji je na Zapadu zabranjen . U julu 2022. je novinaru „Vašington posta“ rekla da je napustila Austriju zbog pretnji. Neko vreme nakon toga živela je u Libanonu, a pre dva meseca u razgovoru za TASS najavila je da ozbiljno razmišlja o preseljenju u Rusiju.

Ovih dana razgovarala je s novinarima lista koji su je susreli na lokalnom prazniku „Kruna leta“. Bivša austrijska šefica diplomatije je ispričala kako su joj prijatelji pomogli da iznajmi kuću u Petrušovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter