Izvor: kurir.rs
28.01.2021 u 13:59
0

PUTIN: Pandemija se polako povlači, broj obolelih se smanjuje, ali prerano je za opuštanje

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se pandemija korona virusa postepeno povlači i da je stopa smrtnosti u Rusiji zadovoljavajuća u poređenju sa drugim zemljama.

„Broj obolelih se smanjuje. Broj ljudi koji su se, hvala Bogu, oporavili, u poslednje vreme premašuje broj novoobolelih“, rekao je Putin na sednici vlade.

Putin je ukazao da su pokazatelji o pandemiji u Rusiji bolji nego u mnogim drugim zemljama, prenosi agencija RIA Novosti.

SAZNAJTE I OVO

TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Muškarca pregazio voz, na mestu ostao mrtav

NIGDE BEZ KAPE I RUKAVICA: Tokom dana oblačno i suvo, temperatura do 10 stepeni

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Automobil se prevrnuo, povređeni žena i malo dete

SELAKOVIĆ: Svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju

„Imamo oko 12 bolesnih na sto hiljada stanovnika. To je četiri puta manje nego u mnogim evropskim zemljama“, dodao je ruski predsednik.

Istovremeno, Putin je istakao da je prerano za opuštanje u borbi protiv korona virusa i da se treba pridržavati svih mera predostrožnosti i imati rezervu bolničkih postelja, navodi TAS S.

On je zatražio od federalnih i regionalnih zvaničnika da nastave koherentno da se bore protiv širenja korona virusa.

Putin je ocenio da bi oko 68 miliona Rusa trebalo da se vakciniše protiv korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter