Izvor: Sputnjik
05.07.2023 u 15:19
1

PUTIN PREDAO VLAST NA PAR TRENUTAKA, A POGLEDAJTE I KOME: „Jeste li na radnom ili šetate?“

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je da poseti Kremlj Raisat Akipovu iz Derbenta, koja je bila neraspoložena što nije uspela da vidi šefa države dok je boravio u ovom gradu u sklopu radne posete Dagestanu.

 – Kad sam otišao iz Derbenta i stigao u Moskvu pokazali su mi sliku na kojoj plačeš. Razume se da, nažalost, ne mogu da porazgovaram sa svakim čovekom koji je bio na trgu, ali me je, svakako, tvoja reakcija dirnula. Pošto ne mogu često da odlazim iz Moskve, odlučio sam da pozovem tebe i tvoje mamu i tatu da me posetite – rekao je Putin devojčici.
Zajedno sa učenicom u Kremlj su stigli i njeni roditelji Ahmet i Kultum Akipovi.
Putin je pozvao goste da pogledaju gde radi i nakon toga da zajedno popiju čaj.
Predsednik je odveo Raisat do njegovog kabineta i ponudio joj da sedne u njegovu fotelju. Odatle je Putin telefonirao premijeru zemlje Mihailu Mišustinu i pitao ga gde se nalazi.
 – Jeste li na radnom mestu ili negde šetate? – našalio se Putin.
ZAHAROVA OTKRILA NAMERE UKRAJINE: Sprema se totalni HAOS
Tokom čaja, ruski predsednik je popričao sa devojčicinim roditeljima i pitao ih čime se bave, koliko imaju dece, a porazgovarali su i o Derbentu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN PREDAO VLAST NA PAR TRENUTAKA, A POGLEDAJTE I KOME: „Jeste li na radnom ili šetate?“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter