Izvor: RT
18.07.2023 u 13:55
4

„SPREMAMO ODGOVOR“: PUTIN će osvetiti KRIMSKI MOST – UPOZORIO KIJEV na ono šta ga čeka

Usled terorističkog napada, kako je naveo, oštećeno je nekoliko kolovoznih traka na Krimskom mostu, pa je privremeno obustavljen automobilski i železnički saobraćaj

Dato je uputstvo FSB-u i Istražnom komitetu Ruske Federacije da detaljno ispitaju incident koji se jutros dogodio na Krimskom mostu, izjavio je predsednik RF Vladimir Putin.

Predsednik Rusije je kazao da se na Krimskom mostu danas desio još jedan teroristički napad u kojem su stradali civili, a jedno dete je ranjeno i ostalo bez roditelja.

RUSKA PVO OPLELA PO PEŠADIJI: OPŠTA BEŽANIJA JURIŠNIKA – ne znaju šta ih je snašlo (VIDEO)

Putin je naložio vlastima regiona da pomognu ranjenom detetu i najbližim rođacima koji su preuzeli brigu o detetu.

– Ovo je još jedan teroristički napad kijevskog režima na Krimskom mostu – kazao je Putin i istakao da sa vojne tačke gledišta, napad nema nikakvog smisla, s obzirom na to da se most već dugo ne koristi za prevoz vojne tehnike, rekao je on i dodao: „Situacija u celini je jasna. Svi znaju šta treba da se radi. Nadam se da će posao biti organizovan ritmično i skladno i da će dovesti do željenog rezultata“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„SPREMAMO ODGOVOR“: PUTIN će osvetiti KRIMSKI MOST – UPOZORIO KIJEV na ono šta ga čeka”

  1. Dobro kaze Medvedev , svakom teroristi ne samo dici kucu u vazduh vec svoj rodbini i prijateljima svakog teroriste , pa ce sledeci put makar neko prijaviti sta se sprema . Zna se sta je terorista i teroristicki cin . Ovima sto ucestvuju sa strane u ratu treba da se smisli ne specijalna vec specijalisticka operacija bez anestezije i bez najave . Pravila ratovanja se znaju ko ih ne postuje , iz prakse se zna da nakon rata niko ne odgovara za svoja zlodela u ratu niti oni koji se bave nelegalnim radnjama tokom rata , primer Haski tribunal, a neki medjunarodni sud o tome nema govora , zato takvi moraju odmah odgovarati .
    Ne, onaj rat nad nama i ovaj rat vodi u bezakonje , svako moze da radi sta hoce i da nikome ne odgovara ali i u miru se desavaju iste stvari , BEZAKONJE ZA KOJE NIKO NE ODGOVARA, zato je gospodin Si bio u pravu KADA JE REKAO da sve nevolje na svetu izazivaju iskljucivo Amerikanci i ja dodajem Englezi , ipak su izrucili i nad nama bacali osiromaseni uranijum sada su i Ukrajincima dali isto a ovi prvi kastene bombe slecdece ce biti verovatno zna se sta, a sto je najgore ti isti Englezi koji se prave ludi hteli su nas Srbe , najmiroljubiviji narod na svetu , naj, kako bih rekla najizdrzljiviji narod po pitanju nepravdi koje joj se nanose na svetu i na sveto da smo gneocidni , more mars bre bagro belosvetska kome li je to palo na pamet od njih , dajte ga prikazite , sustinski oni se sprdaju sa celim svetom . Zato kazem da kod njih u takvom vodjenju politike ima elemenata sizofrenije jer oni ta vrsta bolesnika prebacuju svoje stvari koje cine na drugu stranu , to im je specijalitet , okrivljuju neduzne .

    7
    0
    Odgovori
    • Englezi i amerikanci znaju da neće moći održati ukrainu i zato žele da zagade ukrainu sa uranijumom.
      Ugasiće žitnicu ali sebi otvoriti put za američko žito.

      1
      0
      Odgovori
  2. „Situacija u celini je jasna. Svi znaju šta treba da se radi. Nadam se da će posao biti organizovan ritmično i skladno i da će dovesti do željenog rezultata“.
    Свака част, без ружних речи, вике, узнемирености.
    Освету је најбоље сервирати хладну.
    Сетимо се Кине и њене амбасаде.
    Како је прошао човек који је одредио амбасаду као мету 1999.
    Прошао је утучено.
    Мртав ладан.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter