Izvor: Novosti
27.05.2022 u 17:00
0

PUTIN SKRENUO PAŽNJU NEHAMERU: Kijev treba što pre da očisti luke za slobodan prolaz blokiranih brodova

Ruski predsednik Vladimir Putin je telefonom razgovarao sa austrijskim kancelarom Karlom Nehamerom, a dve strane su razgovarale o Ruskoj specijalnoj operaciji u Ukrajini.

ŽESTOKO BRANE SEVERODONJECK: Ruske snage vrše pritisak na grad sa dve strane

Putin je skrenuo pažnju austrijskom kancelaru na to da Kijev treba što pre da očisti luke za slobodan prolaz blokiranih brodova, prenosi pres-služba Kremlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Skrenuta je pažnja na to da ukrajinska strana treba što pre da očisti luke za slobodan prolaz blokiranih brodova – navodi se u izveštaju.

Vladimir Putin je tokom telefonskog razgovora obavestio i austrijskog kancelara Karla Nehamera o radu na obezbeđivanju bezbednosti plovidbe u vodama Azovskog i Crnog mora, prenosi pres-služba Kremlja.

– Predsednik Rusije je na zahtev saveznog kancelara Austrije dao ocenu situacije u kontekstu tekuće specijalne vojne operacije za zaštitu Donbasa i obavestio o radu na obezbeđivanju bezbednosti plovidbe u vodama Azova i Crnog mora – navodi se u izveštaju.

Ruski predsednik Vladimir Putin ukazao je austrijskom kancelaru Karlu Nehameru da je Kijev sabotirao pregovarački proces između predstavnika Rusije i Ukrajine, prenosi pres-služba Kremlja.

– Ukazano je da je Kijev sabotirao pregovarački proces između predstavnika Rusije i Ukrajine – navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter