Izvor: Happy BSC
11.05.2022 u 09:36
0

PUTINOV KEC IZ RUKAVA REŠAVA RAT U UKRAJINI! Vladimir sklanja FEDERALNU SLUŽBU BEZBEDNOSTI, a dolazi OPAKA jedinica (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin degradirao je FSB, kojeg okrivljuje za propuste tokom operacije u Ukrajini nakon izveštaja o vojnicima koji odbijaju saradnju.

Na mesto ruske Federalne službe bezbednosti, dolazi brutalna ruska vojna špijunska jedinica GRU, koja je 2018. godine pokušala da ubije Sergeja Skripala u Salsburiju, sada će zapovedati nad ruskim obaveštajnim operacijama u Ukrajini, navodi britanski Telegraf.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Imenovanje GRU-a u Ukrajini trebalo bi da poboljša rad ruske vojske, rekao je Andrej Soldatov, istraživač i akademik specijalizovan za rusku špijunsku zajednicu. On smatra da će novi zapovednik imati više uspeha i da će kontakt sa stanicama biti bolji, kao i logistika.

PUTIN JE UPRAVO POSLAO VAŽNU PORUKU U DONJECK! Pominjao je KONAČNU POBEDU, pažljivo pročitajte njegove reči

Novi čovek zadužen za Putinovo prikupljanje obaveštajnih podataka u Ukrajini je general pukovnik Vladimir Aleksejev, koji je umešan u napade i pokušaje atentata na Zapadu.

„Velika Britanija i Europska unija optužuju Aleksejeva da je učestvovao u napadu hemijskim oružjem u Salsburiju 2018. Iskusni je specijalac, on je sankcioniran od SAD-a zbog sajber napada za vreme američkih izbora 2016.“, kaže Soldatov.

General Aleksejev je unapređen u prvog zamenika šefa GRU-a 2012. godine.

Aleksejev je vodio vojnu akciju u Siriji i bio je uključen u sukob u Donbasu. Kolege ga smatraju brutalnim i samouverenim do bezobzirnosti. Uviek je spreman za ubijanje“, kaže Soldatov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter