Izvor: Happy BSC
11.05.2022 u 13:32
0

PUTINOVI KOMANDOSI ZAROBILI AMERIČKOG ŠPIJUNA U UKRAJINI! Uhvatili ga dok je pokušavao da POBEGNE (VIDEO)

Kirilo Aleksandrov (27) koji je rodom iz Mičigena preselio se u Ukrajinu, krajem marta je bio je uhapšen sa suprugom i taštom u blizini grada Hersona na jugu Ukrajine dok su pokušavali da pobegnu nakon okupacije ruske vojske.

Ruske snage su držale Aleksandrova u Ukrajini na osnovu skoro desetina krivičnih prijava u vezi sa optužbama da je špijunirao za vladu SAD, za koje grupa „Prodžekt Dinamo“ kaže da su izmišljene. Ispitivan je i bio je predodređen za prebacivanje u Moskvu, „gde bi po svoj prilici odgovarao za propagandu, a zatim bio zatvoren“, takođe se navodi u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Američki državljanin koji je bio optužen za špijunažu i koga su ruske snage držale, pušten je na slobodu uz pomoć pomenute organizacije. Aleksandrov i njegova porodica su se 15 sati vozili zapadno od Ukrajine, na putu do graničnog prelaza Medika u Poljskoj.

CILJ ZAPADA JE DA SRBE I RUSE ZBRIŠE SA LICA ZEMLJE! Reči Emira Kusturice šire se Srbijom i pale CRVENI ALARM

Očekivalo se da će ga tamo dočekati njegova majka, koja je prva kontaktirala projekat Dinamo u vezi sa svojim sinom i doletela u region iz Detroita sa svojim mužem.

Aleksandrov je zajedno sa suprugom Ukrajinkom i njenom majkom, poslednji od 600 ljudi koji su oslobođeni u desetinama takvih misija od februara meseca, prema podacima grupe „Prodžekt Dinamo“, prenosi agencija Rojters. Sedište grupe je u gradu Tampi na Floridi koja je prvo formirana da spasava Amerikance i druge iz Avganistana prošle godine. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter