Izvor: Tanjug
03.08.2021 u 07:55
0

REKREACIJA OPASNA PO ŽIVOT? Vitalij Šišov NESTAO nakon jutarnjeg trčanja

 Vitalij Šišov, direktor neprofitne organizacije sa sedištem u Kijevu ““Beloruska kuća u Ukrajini““ (BDU), koja pomaže Belorusima koji beže od progona, prijavljen je da je nestao nakon što se nije vratio sa jutarnjeg trčanja, izjavio je portparol ukrajinske policije.

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

„Oluja“- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

Partnerka Šišova prijavila je njegov nestanak, saopštila je policija.

„Istraživaćemo sve dok ne bude informacija o tome šta mu se dogodilo. Registrovana je izjava njegove partnerke. Partnerka je rekla da je otišao na trčanje i da se nije vratio, nestao je“, rekao je portparol policije.

Ukrajina, Poljska i Litvanija postale su utočište za Beloruse nakon spornih predsedničkih izbora u Belorusiji prošle godine.

BDU pomaže Belorusima da pronađu smeštaj, posao i daju im pravne savete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter