Izvor: Tanjug
10.11.2022 u 22:39
0

REZNIKOV ODAJE TAJNU: „Ukrajina će tražiti od svojih stranih partnera pomoć u finansiranju satelitskih internet sistema Starlink…“

Ukrajina će tražiti od svojih stranih partnera pomoć u finansiranju satelitskih internet sistema Starlink ukoliko Spejseks, koji ih sada isporučuje besplatno, bude zahtevao da se oni plaćaju, izjavio je danas ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov.

„OVA ORUŽJA ĆE UČINITI NAŠE NEBO SIGURNIJIM“ Reznikov saopštio da je Ukrajina dobila dva PVO sistema koji su donirale SAD i Španija

„Pokušaćemo da pronađemo sredstva. Imamo partnere u raznim zemljama. Zamolićemo ih da nam pomognu finansijski“, rekao je Reznikov u intervjuu Rojtersu a odgovarajući na pitanje da li će Kijev pokriti troškove ako Spejseks zatraži novac.

Ukrajinske oružane snage se oslanjaju na hiljade Starlink uređaja za povezivanje na linijama fronta, gde normalan ćelijski signal ili nedostaje ili se lako presreće, navela je agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlasnik Spjeseksa Elon Mask, koji je nedavno kupio Tviter Ink, ranije se javno žalio na finansijske gubitke koje Spejseks ima u Ukrajini, ali je kasnije na Tviteru obećao da će nastaviti da pruža usluge besplatno, dodala je agencija.

„Dobili smo njegovo obećanje da će on i dalje organizovati funkcionisanje našeg Starlinksa u Ukrajini“, rekao je Reznikov.

Reznikov je kazao da im Spejseks daje određene satelite besplatno, dok druge Ukrajina plaća, odbivši da iznese koliko.

Ukrajinski ministar odbrane je naglasio da su nesuglasice oko Starlinksa izazov, ali ne i veliki problem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter