Izvor: Sputnik Srbija
14.08.2022 u 19:10
0

ROGOV: Imamo dokaze da je Kijev gađao nuklearnu elektranu Zaporožje! Utvrđena su prezimena ukrajinskih vojnika koji su granatirali nuklearku i Energodar!

Član glavnog odbora administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov izjavio je da vlasti regiona imaju dokaze da je ukrajinska vojska odgovorna za granatiranje Zaporoške nukelarne elektrane i Energodara.

„Postoje snimci, postoje dokazi, uzorci – geleri američke visokoprecizne rakete GMRLS, postoji priznanje zamenika Glavne obaveštajne uprave režima Zelenskog da su za GPS navođenje ciljeva raketa i preciznog oružja odgovorni samo Amerikanci. U svoje ime izjavljujem da pored njih to još rade Britanci na liniji konfrontacije“, izjavio je Rogov za redio KP.

ZAHAROVA O RAZMENI ZAROBLJENIKA: Ruska strana spremna za profesionalni razgovor i konkretne korake!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, utvrđena su prezimena ukrajinskih vojnika koji su granatirali nuklearku i Energodar.

„Konkretno – 45. artiljerijska brigada iz grada Marganca sa vatrenih položaja nanose te udare. To je municija kalibra 152 i 155 milimetara, a jurišne bespilotne letelice su poljske proizvodnje, naša PVO ima sve dokaze“, istakao je Rogov.

On je zaključio da bi se bezbednost nuklearke mogla garantovati ako se tri naselja na desnoj obali Dnjepra iz kojih se gađa nuklearka očiste od ukrajinskih snaga.

Ranije je u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija održana sednica posvećena situaciji u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani na kojoj je šef ruske Misije u UN Vasilij Nebenzja upozorio da zločinačke akcije Kijeva na objekte nuklearke guraju svet na ivicu nuklearne katastrofe koja je u ravni sa onom koja se dogodila u Černobilju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter